Snabb kycklingcurry

4 portioner

100 g färska champinjoner
2 gula eller röda paprikor
1 dm purjolök
0,5 msk matolja
1 msk currypulver
200 g kycklingfilé
2 dl lätt kokosmjölk
1 tärning hönsbuljong
1 burk haricot verts
Salt
Peppar

Gör såhär:

Skiva svampen. Skär kycklingen och paprikan i små strimlor. Strimla purjon.

Låt oljan bli varm i en gryta. Strö curryn i oljan och låt fräsa någon minut.

Lägg i grönsakerna och kycklingen. Sänk värmen och stek tills allt är genomvarmt och kycklingen har fått lite färg.

Rör ner kokosmjölken och smula ner buljongen. Låt puttra några minuter.

Häll av vätskan från haricot versen och dela dem i bitar. Häll ner dem i curryn. Rör om och smaka av med salt och peppar.

Servera med chutney, ris och sallad.