Sista arbetspasset i Karlskrona

Igår var sista arbetspasset på sjukhuset i Karlskrona. Det är ju mitt eget val att sluta, men tyckte ändå det var riktigt jobbigt att säga hejdå till alla goa arbetskamrater. Jag slutar ju inte för att jag inte trivs, utan för att jag känner att jag behöver ett annat slags arbete.

Som brukligt när man slutar på ett jobb hade jag med mig fika. Jag bakar typ en gång om året, så det är sällan jag bakar något fler än en gång. Det innebär alltså att när jag ska bjuda på något är det i stort sett alltid något jag aldrig bakat förut! Jag bestämde iaf att baka popcornkakor. Ett recept på nätet anpassades lite och vips hade jag sötsalta glutenfria, äggfria, laktosfria och nöt/mandelfria cookieliknande kakor! De blev inte alls som jag trodde, men ändå väldigt goda! Recept kommer snart!