Tortillapaj

6 portioner på buffé, 4 portioner som huvudrätt med sallad till

1 wraptortilla
matfett i sprayform
1 purjolök
1 röd paprika
50 g bladspenat
2 ägg
2 dl riven västerbottenost
1 dl fraiche, valfri fetthalt
1,5 dl mjölk

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader.

Lägg tortillan i en liten rund ugnsform, så att den ligger på botten med kanterna uppvikta. Spreja lätt med matfett och grädda i 4-5 minuter.

Hacka purjo och paprika. Fräs några minuter i stekpanna. Tillsätt bladspenaten och låt den mjukna något. Salta och peppra och lägg grönsakerna i botten på tortillan.

Vispa ihop ägg, fraiche, mjölk och nästan all ost. Spara lite ost att lägga på toppen.

Häll äggstanningen över grönsakerna och strö över den sista osten.

Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat.